Aansluiten bij Bpf MITT

Nog niet aangesloten

Is uw onderneming actief in de Mode-, Interieur-, Tapijt-, en Textielindustrie of in de Textielverzorging en nog niet aangesloten bij Bpf MITT? Lees dan over de voordelen in deze brochure.

De bedrijfsactiviteiten van uw onderneming bepalen of uw werknemers verplicht aan onze pensioenregeling moeten deelnemen. Om dat te beoordelen vragen wij u een van de vragenformulieren in te vullen:

  1. Vragenformulier MITT. Voor ondernemingen in Mode- en Interieurindustrie en Tapijt- en Textielindustrie of
  2. Vragenformulier Textielverzorging. Voor ondernemingen in Linnenverhuur- en wasserij-industrie en Textielreinigingsindustrie

De vragenlijst mailt u samen met de verplichte bijlagen (zie onderaan het vragenformulier) naar werkgeversregistratie@azl.eu.

Liever per post? Stuur dan uw documenten naar:

Bpf MITT
t.a.v. afdeling Handhaving
Postbus 4471
6401 CZ Heerlen

Bent u niet verplicht, maar wilt u graag vrijwillig aansluiten bij Bpf MITT?

Dat kan! Zo profiteert u alsnog van de zekerheid die een pensioenfonds biedt. Voor vrijwillige aansluiting moet uw onderneming wel aan één van deze eisen voldoen:

  • De loonontwikkeling van uw werknemers is ten minste gelijk aan die van de Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie of van de sector Textielverzorging. En u neemt deel aan de sociale fondsen van dezelfde bedrijfstak.
  • Uw onderneming vormt een groep of concern met een andere onderneming die al is aangesloten bij Bpf MITT.
  • Direct voorafgaand aan de vrijwillige aansluiting was uw onderneming een periode verplicht aangesloten bij Bpf MITT.

Een verzoek voor vrijwillige aansluiting stuurt u per e-mail naar werkgeversregistratie@azl.eu. Vermeld in het verzoek aan welke van de drie eisen uw onderneming voldoet.