Nieuws

De toekomst van uw pensioen

Er komen nieuwe regels voor uw pensioen. Niet alleen bij ons fonds, maar in heel Nederland. Daarom wil het fonds graag weten wat ú belangrijk vindt voor de risico’s van uw pensioen.

Onderzoek

In de laatste week van augustus ontvangen alle deelnemers van ons fonds een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek naar de nieuwe pensioenregeling van Bpf MITT. Met dit onderzoek verzamelen we informatie over hoe u denkt over de risico’s van uw pensioen. Dat is belangrijk omdat er nu voorbereidingen worden getroffen voor de pensioenregeling van straks. Hoe beter we weten wat u belangrijk vindt, hoe beter we dat in de nieuwe pensioenregeling in kunnen passen.

Doe mee!

Montae & Partners, onderdeel van Söderberg & Partners, voert dit onderzoek voor ons uit. Uw antwoorden verwerken zij anoniem. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten van uw tijd. Zo hebt u invloed op uw toekomstige pensioenregeling.

We letten op de kosten

Een hele grote groep deelnemers krijgt de uitnodiging per e-mail gestuurd. Krijgt u de uitnodiging nog per post? Dan hebben wij geen e-mailadres van u in onze administratie. Uw e-mailadres kunt u eenvoudig aan ons doorgeven. Log met uw DigiD in op Mijn Pensioencijfers. Onder Direct regelen – Meer regelen kunt u uw e-mailadres invullen. Vindt u dat lastig? Misschien kunt u iemand in uw omgeving vragen om u te helpen. Dan besparen we in de toekomst weer op de kosten van een postverzending. En u bent sneller op de hoogte als er nieuws is over uw pensioen bij ons fonds.