Nieuws

Onze vertrouwde Pensioenkrant in een nieuw jasje

Ons fonds heeft een nieuw logo, een nieuwe vormgeving en de pensioenkrant een nieuwe naam: MITTZomer en MITTWinter. Want ons fonds blijft bij de tijd en kijkt vooruit. In deze MITTZomer leest u meer over de achtergronden van de wijzigingen. Werknemers ontvangen de edities per post. U kunt deze en volgende edities ook online lezen.

Verkort Jaarverslag 2020

Zoals u van ons gewend bent, publiceren we ook in de zomereditie de belangrijkste ontwikkelingen van het jaar ervoor en zetten we de cijfers overzichtelijk op een rij.

Verder leest u in deze uitgave

  • Een interview met Sandra Brouwer, lid van het Verantwoordingsorgaan en HR Business Partner van een grote wasserij. Zij vertelt over hoe corona het fonds en haar branche raakte.
  • Het nieuwe pensioenstelsel pakt straks voor verschillende leeftijdsgroepen anders uit. Wat is de stand van zaken nu? Wat weten we?
  • Bestuurslid Ilse van Eekelen vertelt dat maatschappelijk verantwoord beleggen voor ons fonds een vanzelfsprekendheid is.
  • Hebt u in het verleden ergens kort gewerkt? En dus ook kort pensioen opgebouwd? Dan is de kans groot dat u een ‘klein pensioen’ hebt. Kleine pensioenen worden automatisch aan ons overgedragen.

Lees online of download de MITTZomer.

Wij wensen u veel leesplezier!