Nieuws

Wie zijn onze twee nieuwe leden in het VO?

Jan Getkate en Sandra Brouwer hebben de meeste stemmen gekregen tijdens de verkiezingen voor ons Verantwoordingsorgaan (VO).

De uitslag

U kon uw stem uitbrengen op vier geschikte kandidaten. Meer dan 700 stemgerechtigde deelnemers hebben daar gebruik van gemaakt. Jan Getkate en Sandra Brouwer kwamen met bijna evenveel stemmen als winnaars uit de bus. Zij zullen de deelnemers van ons fonds de komende vier jaar vertegenwoordigen in het Verantwoordingsorgaan.

Wie zijn deze nieuwe vertegenwoordigers?

Jan Getkate
Jan Getkate werkt als manager finance en control bij Tencate Outdoor Fabrics. Hij vindt pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde en wil daarom in het Verantwoordingsorgaan de belangen van deelnemers behartigen.

“Jarenlang ben ik bestuurslid bij Pensioenfonds TenCate geweest. Graag wil ik die kennis en ervaring inzetten bij Bpf MITT.”

Sandra Brouwer
Sandra Brouwer is HR manager bij Lipsplus. In haar functie is ze dagelijks bezig met arbeidsvoorwaarden en daarmee ook het pensioen. Ze spreekt in haar functie met veel deelnemers en kan zich zodoende inzetten als hun spreekbuis.

“Pensioen is voor mensen en door mensen. Een goed pensioen voor al onze collega’s. Dat is waar het om gaat. Daar zet ik me graag voor in.”

Meer informatie

Op deze website vindt u meer informatie over ons Verantwoordingsorgaan.