Bpf MITT is digitaal

Ons fonds is stapsgewijs overgegaan van papier naar digitaal. Dat betekent dat wij voortaan onze deelnemers zoveel mogelijk per e-mail informeren als er persoonlijke pensioeninformatie klaar staat in Mijn Pensioencijfers.

Als wij uw e-mailadres hebben, kunnen wij u snel informeren over veranderingen in uw pensioen en actueel inzicht geven in uw pensioensituatie.
Hiermee hopen wij nog beter te kunnen aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. Bovendien is het beter voor het milieu en kunnen we beter zien of de informatie daadwerkelijk bij u bezorgd is. Bij digitaal ontvangt u brieven niet langer per post op uw thuisadres. In plaats daarvan krijgt u een e-mail als er persoonlijke pensioeninformatie digitaal beschikbaar is.

Uw e-mailadres

Geef uw e-mailadres door via de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarop worden wij ook streng gecontroleerd. Door in te loggen, weten wij wie u bent en wordt uw besluit goed geregistreerd.
Hebt u geen computer? Of hebt u daar moeite mee? Dan kan een familielid of vriend u wellicht helpen.

Inloggen in Mijn Pensioencijfers

  • U logt in met uw DigiD
  • Ga naar Mijn gegevens
  • Daar ziet u welk e-mailadres wij van u hebben. Wilt u een e-mailadres invoeren? Dan kunt u dat hier invullen en opslaan.

Vanaf dat moment gebruiken we dit e-mailadres als er post voor u is van ons fonds. Als uw e-mailadres wijzigt, kan het zijn dat u digitaal post mist. Vergeet daarom niet om uw e-mailadres in Mijn Pensioencijfers te wijzigen.

Wat gebeurt er als wij ons bericht niet kunnen bezorgen?

Als onze e-mail aan u niet bezorgd kan worden, ontvangen wij daarvan automatisch een bericht. Oorzaak kan zijn een typefout in uw e-mailadres, uw mailbox die overloopt of een andere storing. In dat geval krijgt u van ons alsnog een brief per post met de melding dat er voor u persoonlijke informatie digitaal beschikbaar is.

Toch liever uw pensioeninformatie per post?

Hebt u al doorgegeven dat u uw persoonlijk pensioeninformatie liever per post wilt ontvangen? Dan hoeft u niets meer te doen.
Wilt u liever voortaan uw persoonlijke pensioeninformatie per post ontvangen? Geef dit aan ons door via de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers. Door in te loggen, weten wij wie u bent en wordt uw besluit goed geregistreerd.

Hebt u geen computer? Of hebt u daar moeite mee? Dan kan een familielid of vriend u wellicht helpen.
Lukt dat niet, kunt u ons schriftelijk berichten. Wij hebben dan uw naam, uw klantnummer en een handtekening nodig.

Meer informatie over uw pensioen

werknemers
gepensioneerden
oud-werknemers