Uw pensioen in het kort

Voor werknemers van Ten Cate

U bouwt pensioen bij ons pensioenfonds op. Dit doet u via uw werkgever Ten Cate. Elk pensioenfonds of -verzekeraar heeft zijn eigen pensioenregeling. Hier leest u wat er wel en niet geregeld is in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert.  Dit overzicht bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op deze website als u inlogt bij Mijn Pensioencijfers.


Welkom bij Bpf MITT. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Wat vindt u in laag 1, 2 en 3?

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen.

logo_laag1_grijs.jpg In deze eerste laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling. In het menu links en onderaan deze pagina vindt u de onderwerpen van laag 1.
logo_laag2_grijs.jpg In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Deze vindt u door in laag 1 door te klikken op de plaatjes of onderwerpen.
logo_laag3.png Tot slot vindt u in laag 3 juridische en beleidsmatige informatie van ons fonds. Denk hierbij aan ons pensioenreglement en ons jaarverslag. Deze vindt u op de documentenpagina van deze website.

Laag 1

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, leest u in ons beleggingsbeleid.

Maatschappelijk verantwoord beleggen

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen leest u bij Beleggen. U leest daar ook hoe wij voldoen aan de informatievereisten in de verordening Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en de Taxonomieverordening. Deze zijn opgesteld door de EU.

Meer informatie

In dit document leest u hoe wij voldoen aan de informatievereisten in de verordening Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en in dit document de Taxonomieverordening.