Nieuws

Wat weet u al van de nieuwe regels voor pensioen?

Wij krijgen een nieuwe pensioenregeling. Want er is een nieuwe wet voor pensioen. Maar wat weet u eigenlijk al over uw nieuwe pensioen?

Pensioenfonds MITT krijgt een nieuwe pensioenregeling. Want er is een nieuwe wet voor pensioen. Maar wat weet u eigenlijk al over uw nieuwe pensioen? Vindt u dat we u hier goed over informeren? En wat kunnen we beter doen?

Geef uw mening!

Doe tussen 7 en 28 maart 2024 mee aan ons digitale communicatie-onderzoek. Daarmee helpt u ons om onze communicatie over het nieuwe pensioenstelsel te verbeteren.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek? Houd dan uw mailbox in de gaten. Op 7 of 8 maart 2024 krijgt u van ons een uitnodiging via e-mail.

U helpt ons om onze communicatie te verbeteren

Zoals u (hopelijk) weet, krijgt Pensioenfonds MITT een nieuwe pensioenregeling. Dat is nodig, omdat er een nieuwe wet voor pensioen in Nederland is. We vinden het belangrijk om u zo begrijpelijk mogelijk te informeren over de veranderingen in uw pensioen.

Daarom voeren we een onderzoek uit. In dit online onderzoek kunt u uw mening geven over hoe we u informeren over de nieuwe regels voor pensioen. De resultaten gebruiken we om onze communicatie te verbeteren waar dat nodig is.

Geef uw e-mailadres door

Als wij uw e-mailadres hebben, kunnen wij u snel informeren over veranderingen in uw pensioen en over de nieuwe pensioenregeling. Hebben wij uw e-mailadres nog niet? Ga naar Mijn Pensioencijfers en geef uw e-mailadres aan ons door.