Nieuws

Werkgevers: Overstap naar eHerkenning uitgesteld

Vanaf dinsdag 1 december, zou Mijn Pensioenadministratie enkel nog toegankelijk zijn via eHerkenning. Helaas zijn we genoodzaakt om deze overstap tot nadere berichtgeving uit te stellen. Dit vanwege onvoorziene technische problemen bij het inloggen met eHerkenning. Op dit moment zoeken we naar een oplossing. We bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Voorlopig verandert er niks

Wij kunnen op dit moment nog niet met zekerheid zeggen wanneer u kunt inloggen met eHerkenning. Voorlopig blijft u inloggen met het gebruikelijke e-mailadres en wachtwoord.

Hebt u de overstap naar Mijn Pensioenadministratie nog niet gemaakt?  Dan blijft gebruik maken van www.azlonline.eu. Bent u eerder al overgestapt naar Mijn Pensioenadministratie dan kunt u daar inloggen zoals u gewend bent.

Houd uw mailbox in de gaten

Zijn de problemen opgelost en kunt u inloggen met eHerkenning, dan ontvangt u van ons een e-mail met informatie. Dan maken we de nieuwe overstapdatum bekend. Op dat moment stappen ook alle resterende werkgevers over op Mijn Pensioenadministratie. Wij laten u weten op welke datum u toegangsinformatie (de registratiebrief) ontvangt. Houd dus uw mailbox in de gaten.

Vragen?

Hebt u naar aanleiding van deze mail nog vragen,  dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.