Nieuws

9 november 2015: pensioencursus voor werkgevers, meld u aan

Eind 2014 zijn u en uw werknemers geïnformeerd over de nieuwe pensioenregeling van Bpf MITT. Om u te helpen uw werknemers zo goed mogelijk te blijven informeren en hun vragen te beantwoorden, organiseert Bpf MITT samen met Modint de tweede basiscursus pensioen. U kunt zich inschrijven voor deze cursus die gepland is op 9 november 2015.

Inhoud cursus

De basiscursus pensioen bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Het pensioen in Nederland en de actuele ontwikkelingen op pensioengebied
  2. De gewijzigde pensioenregeling van Bpf MITT sinds 1-1-2015
  3. Specifieke informatie voor werkgevers. Denk bijvoorbeeld aan:
    • de procedures met betrekking tot pensioen bij indienst- en uitdiensttreding
    • de wettelijke verantwoordelijkheden van u als werkgever
    • informatie die Bpf MITT beschikbaar heeft voor u en uw werknemers
    • informatie over hoe u uw werknemers kunt helpen bij pensioenzaken

Waar en wanneer?

De cursus vindt plaats op 9 november 2015 bij:

MODINT
Utrechtseweg 95
3702 AA ZEIST

De cursus begint om 12.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Bij aanvang, dat wil zeggen tussen 12.30 en 13.30 uur, wordt er een lunch geserveerd. U kunt dan kennismaken met de cursusleider en de andere deelnemers.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich tot 6 november aanmelden voor de basiscursus pensioen door een e-mail te sturen naar mitt-werkgevers@azl.eu. Vermeld daarin uw naam, functie, de naam van uw organisatie en of u gebruik wilt maken van de (broodjes)lunch. Als meerdere werknemers van uw organisatie willen deelnemen, dan ontvangen wij graag van iedere deelnemer de gegevens. Mocht u de cursus graag willen volgen, maar niet kunnen op de voorgestelde datum, dan verzoeken wij u om dit ook aan te geven.

Er kunnen zich voor de cursus op 9 november 2015 maximaal 12 personen aanmelden. De aanmeldingen worden in volgorde van inschrijving geregistreerd.

Hoeveel kost het?

Bpf MITT neemt de kosten voor deze basiscursus pensioen voor haar rekening. Als u niet komt, zonder opgave van een geldige reden of als u zich minder dan 2 dagen vóór de cursus afmeldt, dan zijn wij helaas genoodzaakt om € 175 in rekening te brengen.

Meer informatie

Hebt u vragen over de basiscursus pensioen? Neem dan contact op met onze werkgeversadministratie. Dit kan per e-mail: mitt-werkgevers@azl.eu of per telefoon: 088 - 1162 434.
De werkgeversadministratie is elke werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Wij helpen u graag!