Pensioenfonds Textielverzorging is nu bij Bpf MITT

Gepensioneerden

De belangrijkste veranderingen

Het pensioen dat u hebt opgebouwd bij Bpf Textielverzorging is meegenomen naar Bpf MITT. U ontvangt gewoon elke maand uw pensioen op uw rekening. Alleen staat op het bankafschrift een andere naam. Namelijk Bpf MITT in plaats van Bpf Textielverzorging. Verder verandert er in principe niets voor u. Bpf MITT beheert uw aanspraken op basis van de eigen pensioenregeling en maakt uw pensioen rond de 23e van de maand over.

Meer informatie

  • Hebt u vragen? We hebben voor u enkele veelgestelde vragen op een rijtje gezet.
  • Of bent u op zoek naar informatie over Bpf Textielverzorging? Ga dan naar www.pensioentextielverzorging.nl. Deze website is tot eind 2016 beschikbaar.
  • Bent u op zoek naar meer informatie over de pensioenregeling van Bpf MITT? Dat treft u aan op deze website. Ook kunt u het pensioenreglement raadplegen.

U kunt op deze website nog niet inloggen op Mijn Pensioencijfers. Want op dit moment werkt Bpf MITT aan het invoeren van de administratie van Bpf Textielverzorging. Dat moet natuurlijk zorgvuldig gebeuren. Zodra dat gereed is, zijn uw gegevens beschikbaar in Mijn Pensioencijfers.