Pensioenfonds TenCate is nu bij Bpf MITT

Oud-werknemer

De belangrijkste veranderingen

  • Het pensioen dat u hebt opgebouwd bij Pensioenfonds TenCate is meegenomen naar Bpf MITT.
  • Bij Bpf MITT gaat u standaard met 68 jaar met pensioen. Bij Pensioenfonds TenCate was dat 67 jaar. Eind 2018 ontvangt u een brief met een eindstand van uw pensioen dat is verhuist naar Bpf MITT. Daarin kunt u zien wat dat precies voor u betekent.
  • Bij Bpf MITT heeft u meer keuzemogelijkheden wanneer u uw pensioen wilt laten ingaan. De meeste mensen gaan met pensioen op de AOW-leeftijd. Zes maanden voor de AOW-leeftijd ontvangt u in elk geval een brief van Bpf MITT met meer informatie.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over de pensioenregeling van Bpf MITT? Dat treft u aan op de website. Ook kunt u het pensioenreglement raadplegen.
Of bent u op zoek naar informatie over Pensioenfonds TenCate? Ga dan naar www.pensioenfondstencate.nl. Deze website is totdat de liquidatie is afgerond beschikbaar.

Mijn Pensioencijfers

U kunt op deze website nog niet inloggen op Mijn Pensioencijfers. Want op dit moment werkt Bpf MITT aan het invoeren van de administratie van Pensioenfonds TenCate. Dat moet natuurlijk zorgvuldig gebeuren. Enkele weken nadat u het eerste pensioenoverzicht van Bpf MITT ontvangt, zijn uw gegevens beschikbaar in Mijn Pensioencijfers.