Pensioenfonds TenCate is nu bij Bpf MITT

Gepensioneerde

De belangrijkste veranderingen

Het pensioen dat u hebt opgebouwd bij Pensioenfonds TenCate is meegenomen naar Bpf MITT. U ontvangt gewoon elke maand uw pensioen op uw rekening. Alleen staat op het bankafschrift een andere naam, namelijk Bpf MITT. Verder verandert er in principe niets voor u. Bpf MITT beheert uw aanspraken op basis van uw pensioenregeling bij Pensioenfonds TenCate. Bpf MITT betaalt rond de 23e uw pensioen uit.

In januari 2018 ontvangt u van Bpf MITT enkel de betaalspecificatie. De jaaropgave over 2017, die u nodig hebt bij het invullen van de belastingaangifte over 2017, krijgt u van Pensioenfonds TenCate.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de website.
Of bent u op zoek naar informatie over Pensioenfonds TenCate? Ga dan naar www.pensioenfondstencate.nl. Deze website is totdat de liquidatie is afgerond beschikbaar.

Mijn Pensioencijfers

U kunt op deze website nog niet inloggen op Mijn Pensioencijfers. Want op dit moment werkt Bpf MITT aan het invoeren van de administratie van Pensioenfonds TenCate. Dat moet natuurlijk zorgvuldig gebeuren. Zodra dat gereed is, zijn uw gegevens ook beschikbaar in Mijn Pensioencijfers.